Träningsområden

Årsta Golf är Stockholms mest tillgängliga och välbesökta fritidsanläggningar med ca 140 000 besök per säsong. Vår strävan att leverera hög kvalitet, bra service i en välkomnade miljö har gett oss många återkommande kunder och utmärkelsen ”Stockholm Bästa Träningsanläggning” av tidningen Svensk Golf.

Vår förhoppning är att du som gäst kommer uppleva just detta och att du kommer trivas lika bra som vi som jobbar här.

Hela anläggningen är öppen för alla och du är lika välkommen oavsett om du spelar på touren eller om du vill komma till oss, hyra en klubba och testa på golf för första gången.

Driving Range

Vi själva gillar att träna med fräscha bollar och bra mattor, det tycker vi är en självklarhet. Därför byter vi samtliga mattor och bollar i början av varje säsong.

På drivingrangen har vi satsat på att bygga landningsytor som ska likna en bana. Vi tror att du som spelare utvecklar dig bäst om du kan träna som du spelar. Vi har därför 3 fullstora målgreener med tillhörande bunkrar strategiskt placerade. Allt för att göra din träningsupplevelse utmanande, roligare och mer lärorik.

1 Hink (50 bollar)

70SEK
  • 70 kr/Hink

10 Hinkar (500 bollar)

550SEK
  • 55 kr/Hink

20 Hinkar (1000 bollar)

995SEK
  • 50 kr/Hink

40 Hinkar (2000 bollar)

1595SEK
  • 40 kr/Hink

Exklusive deposition för rangekort (50 kr) som kan bytas in mot en pollett.

Bollar ska vara utslagna senast 15 minuter efter stängning.

Golfklubba finns att hyra för 25kr / dag.

Övningsgreener

Som gäst på Årsta Golf har du fri tillgång till våra övningsgreener som håller hög klass. Vårt mål är att erbjuda dig tillgång till greener i samma kvalitet som några av de bättre banorna i Stockholm. Här kan du som besökare utan kostnad använda greenerna för att förbättra både puttning och chippning.

Bunkrar

På anläggningen finns två bunkrar där du kan öva dina slag och bli bättre på  att lägga uppe bollen nära flaggan från sanden.